03.09.16 u 09:31

KANDIDAT SAVEZA ZA PROMJENE ZA GRADONAČELNIKA BANJE LUKE

Čavić: Zapošljavanje je prioritet

Kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Banje Luke Dragan Čavić izjavio je jučer da su tri ključne tačke njegovog izbornog programa - zapošljavanje, zapošljavanje i zapošljavanje.

- To je najveći prioritet. Na rješavanju problema nezaposlenosti mora da se radi odmah, bez ikakvog odgađanja. Uvjeren sam u pobjedu takvog programa, jer Banjalučani dobro znaju da su nam ovdje potrebna rješenja, ne obećanja - rekao je Čavić.


Jučer je posjetio prvi predizborni štand koji je postavljen na Trgu Krajine u Banjoj Luci, gdje se družio s kandidatima s odborničkih lista i sugrađanima koji su se u velikom broju okupili da pozdrave Čavića i kandidate.


U razgovoru s građanima i predstavnicima medija Dragan Čavić je pozvao Banjalučane da u što većem broju izađu na izbore.


Na štandovima NDP - Dragan Čavić građani također imaju mogućnost da popune anketu u kojoj treba da odgovore na pitanje - koji je trenutno najveći problem Banje Luke.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO