06.10.16 u 23:01

OBILJEŽEN DVADESETI ROĐENDAN

Čarobna Hyundai noć u Sarajevu

Protekle večeri Hyundai Auto BH je svečano obilježio svoj dvadeseti rođendan. 

Svečani jubilej je održan u My Face-u u Vilsonovom šetalištu. 


Ceremonija je održana čarobnom ambijentu uz prisustvo predstavnika Hyundai Motor korporacije, medija, poslovnih partnera, vjernih kupaca i prijatelja Hyundai Auto BH.   


Tokom samog protokolarnog dijela gostima se obratio direktor kompanije Juzbašić i Simon Jeong predstavnik Hyundai CIS & EE Regiona, a oni su uz pomoć moderatora uručili posebna priznanja i nagrade odabranim kupcima za lojalnost, te uposlenici Hyundai Auto BH za 20 godina vjernosti kompaniji. 


Predstavnik iz Koreje Jeong je uručio posebnu plaketu i priznanje za 20 godina Hyundai brenda u BiH vlasniku Hyundai Auto BH.


Poseban dio večeri bio je svakako dokumentarni film o samom početku kompanije, njenom rastu i razvoju sa kojim je goste najviše upoznao bivši dugogodišnji direktor Hyundai Auto BH Sivac, njenim prvim kupcima, prvim predstavnicima medija, uposlenicima i poslovnim partnerima.


Nakon samog protokolarnog dijela, zvanice su uživale u zabavnom dijelu, a goste su zabavljali mnogobrojni eminentni izvođači. U veličanstvenu svečanost nas je uvela Maya Sar naša učesnica Eurosonga, 


Amel Ćurić pobjednik Adria X faktora, Berin Buturović momak koji je sa svojim bendom nastupio na prvom balu Hora bečkih dječaka, a kao poseban gost iznenađenja i prijatelj Hyundai-a na binu je izašao i Halid Bešlić koji još dodatno učinio da ova noć bude zaista noć za pamćenje.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO