14.11.19 u 11:21

SAVJETI

5 savjeta kako da vam dragi izdrži duže...

Ovo je nekoliko trikova koji u ključnom trenutku mogu odgoditi ejakulaciju i produljiti užitak za oboje.

Preuranjena ejakulacija problem je koji muči brojne muškarce, no rijetki će govoriti o njemu. Iako vlada mišljenje da pogađa mladiće koji još nisu ovladali svojim tijelom, ni stariji muškarci nisu pošteđeni. Preranom ejakulacijom smatra se ona do koje dolazi u manje od dvije minute od penetracije.

Brojni su razlozi koji ju uzrokuju, od fizičkih do psihičkih.Isto tako postoje brojni načini na koje se može riješiti, ali iziskuju puno truda i svakodnevnih vježbi.

Ovo je nekoliko trikova koji u ključnom trenutku mogu odgoditi ejakulaciju i produljiti užitak za oboje.

Duboki udah -
ukoliko muškarac duboko udahne u ključnom trenutku, odnosno kada osjeti da bi mogao svršiti, usporit će otkucaje srca i umiriti tijelo, a time i odgoditi orgazam.

Kondom - umjesto skroz tankih, neka vaš partner koristi kondome od malo čvršćeg materijala koji će ublažiti intenzitet podražaja.

Masturbacija - ukoliko muškarac masturbira sat ili dva prije seksa, može produljiti vrijeme do ejakulacije za vrijeme odnosa.

Poza - birajte poze u kojima će muškarac osjećati manji podražaj na penis, sve dok ne poželite da svrši.

Vježbe - osim ovih "požarnih" rješenja, postoje razne tehnike i vježbe koje će pomoći kod preuranjene ejakulacije, no zahtijevaju upornost. Kroz njih muškarac upoznaje svoje tijelo i ovladava njime. Ona najjednostavnija svodi se na masturbaciju i prekidanje s istom u trenutku kada osjeti da slijedi vrhunac. Tada treba stati, pričekati minutu i pratiti senzacije u tijelu te postupak ponoviti još dvaput.
Osim masturbiranja postoje i Kegelove vježbe, koje su puno bliže ženama, no i muškarci imaju koristi od njih. Tu su i razne kreme te farmakološka sredstva koja pomažu kod preuranjene ejakulacije.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO