18.02.20 u 14:20

SAVJETI

5 jednostavnih trikova koji će obogatiti vaš ljubavni život

I dok na početku leptirići u stomaku te sitni razgovori stvaraju magiju potrebnu za osjećaj zaljubljenosti, za razvoj veze u dugogodišnju ljubavnu avanturu, potrebno je ipak malo više povjerenja, razumijevanja i svakodnevnog ulaganja.


1 # POŠALJITE PORUKU PODRŠKE VAŠEM PARTNERU


Na regularan radni dan, prije važne prezentacije, sastanka ili odlaska zubaru. Vaša komunikacija tijekom dana ne bi se trebala sastojati samo od razgovora o obvezama ili kupovini namirnica. Kroz poruke pokažite vašem dečku ili mužu da mislite na njega, te da, iako niste s njim fizički, u potpunosti može računati na vas kroz sve uspone i padove.


2 # KADA RAZGOVARATE, GLEDAJTE GA U OČI


Ne samo da ova gesta potiče pozivne osjećaje, pokazuje vaš osjećaj privlačnosti i dodatno čini vašu vezu intimnijom, nego jasno daje do znanja da ste posvećeni vašem dečku, simpatiji ili mužu te da pratite sve što vam govori. Dok pričate, ne gledate u mobitel ili radite nešto drugo. Imate njegovu potpuno pozornost.


3 # UVIJEK RECITE HVALA, DOBRO JUTRO I LAKU NOĆ


Bez obzira na to u kojem se dijelu svijeta nalazite i kako izgleda vaš radni dan, uvijek zagrlite i poljubite vašeg dečka ili muža za dobro jutro ili laku noć ili mu jednostavno reci nedostaješ mi, kada je udaljen od vas, a upravo ste krenuli na spavanje. Taj jedan sitni ritual izmamit će vam osmijeh na lice i pokazati da, bez obzira na okolnosti, vrijeme ili dnevni raspored, uvijek imate barem 60 sekundi za vaše navike.


4 # BUDITE STRASTVENI OKO VAŠIH HOBIJA I PRIJATELJA


Prekrasno je kada imate osobu s kojom možete dijeliti svakodnevne avanture i uspjehe. No, svaka vaša aktivnost ne treba nositi predznak zajednička. U vezi uvijek trebate pronalaziti i vrijeme za hobije, knjige i aktivnosti koje vi volite te vaše prijatelje. Idite sami na tečaj, trening ili izađite s curama. Ta iskustva obogatit će vas kao osobu, a samim time i vaš odnos.


5 # ZAPIŠITE SVE NESIGURNOSTI


Ponekad nas nesigurnosti i negativnost u ljubavnom životu, odvedu u potpuno drugom smjeru. Naglo pomislimo da je naš partner sebičan ili nema razumijevanja. No, kada svoja razmišljanja zapišete i objektivno ih pogledate, nerijetko vidimo i drugu stranu priče. Zato uvijek razgovarajte i propitkujte sve detalje vaše veze koje nisu baš po vašoj mjeri.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO