17.11.18 u 18:45

EH, DA...

3 znaka horoskopa s najviše nesreće

Ribe u svojoj glavi imaju zacrtano kako njihov život treba izgledati i kako savršen svijet treba funkcionirati.

Horoskop ima i pehiste, a evo tri najveća:

Djevica - vješte su u rješavanju tuđih problema i savjetovanju, ali same sebi ne znaju da pomoći. Kada su nervozne, one ribaju, glancaju, čiste, poliraju, pa im je životni prostor toliko strerilan da se gosti osjećaju pomalo neugodno, napeto i neudobno.

Vaga - najviše ih smeta nepravda. Uočavaju je svuda oko sebe, a često je osjećaju i na svojoj koži i uvijek postoji nešto što im remeti mir i sreću. Spadaju u one ljude koji prvo lanu pa onda razmisle i razmišljaju potom danima kako su mogle postupiti i što bi bilo da je bilo...

Ribe - same sebi su najveće prokletstvo. Slabo kontaktiraju s realnošću pa stalno upadaju u nezgodne situacije. Na negativne životne okolnosti reaguju burno i neuračunjivo. One u svojoj glavi imaju zacrtano kako njihov život treba izgledati i kako savršen svijet treba funkcionirati. Kada se nađu pred problemom koji se teško rješava, uvijek će na silu pokušati problem dovući na svoj teritorij, u svoj svijet u kojem vladaju drugačiji zakoni fizike, matematike, duhovnosti.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO