29.11.17 u 20:10

EH, DA... :)

Zašto žene uporno padaju na loše dečke?

Još u prošlosti, zbog egzistencijalnih razloga žene su htjele muškarce koji su snažniji, znaju loviti, skrbe za porodicu i primjer su društvu.

Žene uvijek govore kako žele da njihov odabranik bude emotivan, nježan, drag, pažljiv. No, ženski mozak je paradoksalan.

Privlače ih jaki, drski, pomalo umišljeni frajeri. S takvima će prije poželjeti vezu, pa čak i dublji odnos poput bračnog. Takvima se više dopušta, lakše im se oprašta, a teže ih se ostavlja. 

No, genetika je tu napravila svoje.... Još u prošlosti, zbog egzistencijalnih razloga žene su htjele muškarce koji su snažniji, znaju loviti, skrbe za porodicu i primjer su društvu. Takav stav održao se i danas. Žene u hrabrim, odvažnim, macho muškarcima vide osobu koja se lakše nosi s problemima i koja će ih zaštititi.

Žene za spoj žele birati muškarce koji su simpatične dobrice, dok u krevetu žude za vatrenim frajerom, pa evo četiri glavna razloga zašto su loši dečki i dalje in:

Dobri dečki su dosadni - energični, poletni muškarci koji žive punim plućima, dan i noć, sto na sat.. takvi zaokupljaju misli žena. Žene se žele svađati, osjećati živom, patiti, radovati se. Teže pomiješanim osjećajima, turbulenciji i dobroj zabavi. Žele nekog tko će ih nasmijavati i biti frajer u svakom smislu te riječi.

Imaju zadatak - djevojke misle da će svojom osobnošću i ulaganjem napora u mijenjanje muškarca postići njegovu promjenu. Smatraju da će njihov zadatak imati smisla i ako ih muškarac šarmira, da će ga uspjeti pridobiti mijenjanjem njegovih loših strana.

Ne uče lekcije - dokazano je da žene koje su imale negativna iskustva s ovakvim dečkom, ponovno biraju "zločeste" jer je to njihov tip. Teško je zapovijediti svom mozgu: od danas biram  jednostavne, slatke, ljepuškaste dečke dječačkog izraza lica. Jednostavno nas privlače ratoborni, dominantni muškarci s izraženim stavom. 

Vole opasnost - žene se žele truditi, osvajati ga, osjećati napredak u ljubavnom odnosu. Ne vole sve dobiti na dlanu. Zapravo, trče za nevoljom, želeći da ih simpatija doživi.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO