10.02.14 u 18:30

TVRDNJE DEMONSTRANTA

Zastupnik SBB-a Adnan Solaković rukovodi demonstracijama?

Nakon tvrdnji mostarskog novinara Nermina Bise kako aktivisti SBB-a po Mostaru huškaju protestante na paljenje i rušenje, te informacije da je jedan od uhapšenih huligana unuk SBB-ovog funkcionera, ova stranka se suočava sa još jednim problemom.

Nakon tvrdnji mostarskog novinara Nermina Bise kako aktivisti SBB-a po Mostaru huškaju protestante na paljenje i rušenje, te informacije da je jedan od uhapšenih huligana koji je tokom demonstracija učestvovao u paljenju institucija unuk Saliha Hodžića, kandidata SBB-a za OV Stari Grad na posljednjim izborima, ova stranka se suočava sa još jednim problemom. Naime, prema informacijama koje smo dobili od učesnika demonstracija, jedan od neformalnih vođa sarajevskih demonstracija je Adnan Solaković, zastupnik SBB-a u kantonalnoj Skupštini čemu svjedoči i fotografija objavljena na hrvatskom portalu index.hr Da li je ovo još jedna sučajnost ili potvrda da je paljenje državnih institucija ipak bilo organizovano, saznat će se na kraju policijske istrage koja bi mogla značiti kraj političke karijere Fahrudina Radončića ukoliko se dokaže da je paljenje i uništavanje zgrada institucija bilo dirigovano iz centrale SBB-a, posebno ako uzmemo u obzir ogorčenost velikog broja građana Bosne i Hercegovine huliganskim pohodom na državne institucije.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO