18.05.17 u 13:47

ZGRABITE SNICKERS

ZAIGRAJ KAO PELÉ

U toku je jedan od najprivlačnijih nagradnih konkursa u Bosni i Hercegovini. Dovoljno je da zgrabite Snickers, pripremite se za nagradni konkurs i upoznate najvećeg nogometaša svih vremena, legendarnog Peléa!

Upoznati legendardnog Pelea i trenirati s njim zvuči fantastično, zar ne? Ustvari, nikada jednostavnije nije bilo stajati uz najvećeg nogometaša svih vremena, čovjeka koji je proglašen nacionalnim blagom, i igračem, odnosno sportašem stoljeća - legendarnog Peléa, a ovom velikom Snickers izazovu  se možete priključiti kroz nagradni konkurs pod nazivom ''Zaigraj kao Pelé''.Dovoljno je da učesnik zgrabi jednu od čokoladica Snickers iz limitirane serije, te snimi kratki video u trajanju do 60 sekundi replicirajući potez kako je to prikazano na sličicama koje se nalaze unutar čokoladice. Učesnicima ovog izazovnog, kreativnog i interaktivnog konkursa je neophodno da se prethodno registruju kroz obrazac na web stranici www.snickers.ba te da snimljeni video objave na nekoj od društvenih mreža prema izboru sudionika: Facebook, Instagram ili Youtube. 

Video sa najviše glasova na stranici konkursa,  kao registrovani korisnik putem Facebooka i e-maila moguće je glasati za više različitih klipova, ulazi u izbor za sedmičnu nagradu, ali istovremeno konkuriše za finalnog pobjednika konkursa. Pobjednika očekuje putovanje u Barcelonu sa odabranim prijateljima i druženje sa brazilskom legendom Peléom ali i druge vrijedne nagrade.

Nagradni konkurs ''Zaigraj kao Pelé'' traje sedam sedmica, odnosno finalno do 02.07.2017. godine, a sretne dobitnike pored glavne očekuje sedam sedmičnih nagrada, PlayStation4 Fifa 2017.Projekat je podržao i ambasador projekta, proslavljeni bh. internacionalac i bivši reprezentativac Elvir Bolić, koji će bezrezervno asistirati u podizanju opšte svijesti o vrijednostima sporta, fair playu i planetarnoj popularnosti nogometa.

Sve detalje oko uslova učešća na konkursu možete pronaći na www.snickers.ba.
KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana