01.12.16 u 14:20

PREMIJER SRBIJE

VUČIĆ: Kada me budu smijenili za 10 godina neće moći da okreče sve te fabrike koje sam otvorio!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su predsjednički izbori pitanje opredeljivanja Srbije kojim će putem ići u budućnosti

- Hoćemo li u žabokrečinu i nelegalne privatizacije ili možda vraćanje u vrijeme sukoba sa svima. Ne daje se vlast prema simpatijama, prema toma da li je neko nekome sladak, već da li može budućnost da kreira, da li su vrijedni i odgovorni - navodi Vučić za televiziju Prva.


Kako kaže, ukoliko pobjede “oni koji su već pobedili – Janković, Jeremić, Šešelj – to će imati značajne posljedice za budućnost“.


- To znači da ljudi žele promjenu politike i da smatraju da ovo što mi radimo nije dobro. Ne mislim da je to tako, mislim da bi tako nešto bilo pogubno, ali u volju naroda nikada ne bih ulazio - kaže Vučić.


Osim toga, on ističe da bi kohabitacija značila da bi predsjednik “svakoga dana nešto zvocao, imao sva prava i nikakve obaveze“.


- Vlada dok radi, taj neko bi sjedio, a Nikolić to nikada nije radio, i svakoga dana bi nešto zvocao. Imao bi sva prava, nikakve obaveze. Pitam vas, a šta su uradili ti što kritikuju? Treba nam neko ko će da radi sa vladom, u mrcvarenju zemlje ne želim da učestvujem - kaže Vučić.


Na pitanje kako komentariše to što je predsjednik Nikolić podržao protest Vojnog sindikata Srbije Vučić kaže da bi se njima svako drugi dodvoravao.


- Ako ima nešto za šta su u pravu, razgovaraćemo, ali više novca nema. Nije moja sujeta da sjednem sa nekim, hajde da vidimo šta možemo da napravimo, ali nemojte da tražite hljeba preko pogače - navodi premijer.


Na kraju Vučić je naveo da Srbija postaje normalna zemlja i da će on svima da kaže istinu: “Sviđa vam se – lijepo, ne sviđa vam se – šta me to briga“.


- Radim marljivo, koliko sam fabrika otvorio? Kada me budu smijenili za 10 godina neće moći da okreče sve te fabrike i neće kolima moći da obiđu sve puteve koje sam napravio - zaključio je premijer za televiziju Prva.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO