09.03.18 u 14:15

DA LI STE PRIMIJETILI?

Volio bih... manija u BIH

Jeste vidjeli zadnjih dana plakate po gradu na kojima piše: “Volio bih da smo svi na broju”, “Volio bih da nema pokvarenih”, “Volio bih da nas ne iskorijene”, “Volio bih da nema žutih i crnih”?

I ja bih se uključio.   


Volio bih postati poznat i slavan. Volio bih imitirati Marleyja i Merlina. Volio bih pokazati svima, ali i dokazati samome sebi. Volio bih vas upoznati i reći vam jedno veliko hvala. Volio bih da nešto slično možemo napraviti i kod nas. Volio bih da mogu pomoći svom gradu. Volio bih se natjecati. Volio bih se vratiti i živjeti, kako bih rekao, život kakav sad živim u Švedskoj. Volio bih da me nazove premijer i kaže da želi optički kabel do svake kuće. Volio bih da budem optimist. Volio bih da me voliš. Volio bih da te vidim sretnu. 

Na kraju krajeva, volio bih da ste u pravu.


A vi? Što bi voljeli reći onome što vas inspirira ili iritira, na što želite utjecati? 


Napišite ili snimite i objavite svoj komentar, fotografiju ili video na www.voliobih.com 

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO