13.04.18 u 02:09

HE HE :)

Vodič kroz njegov um: 4 dodira koja će ga totalno izludjeti

I ne, nisu nikakvi površni savjeti i klišei. Naprotiv, prijatno ćete se iznenaditi.


Navikli ste da dobijate savjete isključivo iz ženskog pera, međutim ovaj put smo napravili presedan. U nastavku slede rečenice koje su isključivo muškarci kreirali za vas.

1. Dodir koljena
Dok sjedite u njegovoj blizini, nježno mu dodirnite koljeno kada poželite da mu kažete nešto uzbudljivo, kao na primjer: „Ovo moraš da čuješ!“ To je više nego očigledan dokaz koliko vam se sviđa.

2. Usputni dodir
Dok mu prilazite ili prolazite pored njega, nježno noktima pređite preko ivice vrata i njegove kose. Ima nešto animalno u diranju tog dijela tijela.

3. Pomirišite ga
Recite mu: „Divno mirišeš! Koji je to parfem?“, a zatim mu se približite i pomirišite njegov vrat. Tako će osjetiti vaš dah na vratu, vašu ruku na ramenu, kao i vaš miris.

4. Zagrlite ga cijelim tijelom
Nemojte ga zagrliti mlako i stidljivo. Zamislite da pokušavate da spojite maksimalnu površinu svojih tijela. Budite hrabri i ostanite u njegovom zagrljaju sekundu duže.


KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO