21.07.20 u 10:58

NOVOSTI

Viber uvodi novu funkciju "Reactions"

Povodom obilježavanja Svjetskog dana emojija, 17. jula, Viber je korisnike pozvao da glasaju za svoj najdraži emoji, nakon čega su najavili da će u Communityje uskoro dodati opciju Message Reactions.

Rakuten Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za sigurnu i besplatnu komunikaciju, najavila je predstavljanje nove opcije, Message Reactiona, koji će Communityje i samo "likeanje" podići na viši nivo. Kako korištenje instant messaginga u svijetu raste, Viber neprekidno širi paletu opcija kojima svojim korisnicima omogućuje nove zabavne načine na koje se mogu izraziti putem poruka.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana emojija, 17. jula, Viber je korisnike iz raznih zemalja pozvao da glasaju za svoj najdraži emoji. Imali su priliku birati između 5 različitih emojija - srce, LOL, šok, tuga ili ljutnja...

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO