16.06.16 u 10:23

Viber ima nove funkcije

Aplikacija za razmjenu poruka sada nudi mogućnost za GIF fotografije, slanje i primanje novca od prijatelja, kao i cloud podršku za backup poruka. 

Viber je za svoje korisnike uveo nove promjene koje će ovu aplikaciju učiniti za korisnike prihvatljivijom, kvalitetnijom, boljom. Stotine miliona korisnika Vibera, piše Benchmark, moći će uživati u nekoliko novih funkcija koje će im značajno olakšati korištenje ove popularne aplikacije.


Aplikacija za razmjenu poruka sada nudi mogućnost za GIF fotografije, slanje i primanje novca od prijatelja, kao i cloud podršku za backup poruka. Radi se o iCloud backupu za korisnike na iOS platformi i Google Drive backup za korisnike na Android platformi.


Verzija aplikacije za iOS operativni sistem će također dobiti podršku za Apple Watch OS 2, što omogućava pokretanje aplikacija izravno s Apple pametnih satova na OS 2. 


Balkanandroid piše da u referenci za slanje novca možemo pročitati i da je slanje novca moguće virtuelno svakome u više od 200 zemalja i teritorija preko Western Union sustava. 

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO