10.07.18 u 20:43

ISTRAŽIVANJE

Većina preljubnika “padne” tokom treće afere!

Ako uhvatite partnera u prevari, velika je vjerovatnoća da mu to nije prvi put, upozoravaju rezultati istraživanja sprovedenog među 1.000 članova popularnog web sitea za ljude koji traže partnera za aferu!


Većina preljubnika “padne” tokom treće afere, a u prosjeku potrebne su nam četiri godine da uhvatimo preljubnika.

Tek je svaki deseti ispitanik otkriven tokom prve afere, da bi tokom svake treće preljube, vjerovatnoća za otkrivanje značajno porasla, pa “pada” svaki peti. Naučnici pretpostavljaju da je razlog to što preljubnici postanu previše samouvjereni pa manje vode računa o skrivanju.

Najviše preljubnika, čak 39%, uhvaćeno je jer su razmenili telefonsku poruku sa ljubavnicom. Sledeći razlog su e-mailovi koji su “koštali” 22% nevjernih muškaraca i žena, dok su laži o kretanju došli glave svakom petom preljubniku. Studija je pokazala i da su oni koji varaju na početku veze skloni da nastave sa aferama u braku.

Sve u svemu, ako varate mala je šansa da se izvučete, jer dvije trećine preljubnika biva uhvaćeno. Ali, ako je za utjehu, samo 15% veza završi se zbog afere što psiholozi objašnjavaju time da preljuba sve više postaje društveno prihvatljiva kao odgovor na dosadu u braku.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO