07.02.15 u 00:39

CITROËN NA SALONU RETROMOBILE 2015.

Udobnost prije svega ostalog

Za 40. Izdanje salona "Rétromobile", nezaobilazan događaj za ljubitelje starih automobila, CITROËN je odabrao istaknuti "udobnost". 

Vrlo prisutna u njegovim vozilima bez obzira na razdoblje, udobnost je jak pokazatelj DNK marke CITROËN. 

Tokom trajanja salona Rétromobile moći će se istražiti kako se taj DNK uspio prilagoditi vremenu nudeći svaki put moderan i jednostavan odgovor na očekivanja kupaca. 

Javnost će moći otkriti izbor kultnih modela koji su obilježili historiju Marke: C6 Torpedo, "Traction Avant“,   2 CV (Spaček), Méhari, GS ili pak CX. 

Salon će također biti prilika za predstavljanje modela Baby Brousse namijenjenog afričkom tržištu koji se rijetko viđa u Francuskoj. 

Naposljetku, izložbu će zaključiti Citroën C4 Cactus, dokazujući da je i danas CITROËN inovativan i nudi udobne automobile jedinstvenog stila, jednostavne za upotrebu i funkcionalne automobile u kojima se osjećate ugodno.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO