12.12.18 u 22:48

HE HE

Trajanje seksa stvarno je različito

Duljine trajanja seksa kretale su se od 33 sekunde pa do 44 minute, a prosječna je duljina 5.4 minute... što i nije baš neka brojka s kojom bi se moglo hvaliti.

Seks i njegovo trajanje vječna je tema kako muških, tako i ženskih razgovora, naravno s različitim predznakom - muškarci pričaju bajke o "vikendu u krevetu", dok žene prigovaraju zbog kratkoće penetracije.

Stoga, nije loše znati koja je to brojka koja definira prosječnu duljinu trajanja seksa? Zanimljiva tema koja svakoga zanima, a teško ju je utvrditi jer se za vrijeme odnosa svi relativno "isključe" i teško je utvrditi koji je vremenski period prošao od početka do kraja.

Istraživanje provedeno 2005. godine bavilo se baš ovom tematikom, a uključivalo je 500 parova koje su znanstvenici pratili u periodu od četiri tjedna.

Seks su definirali kao razdoblje od trenutka penetracije do trenutka orgazma. Duljine trajanja seksa kretale su se od 33 sekunde pa do 44 minute, a prosječna je duljina 5.4 minute.

Nisu baš neke brojke, što vi mislite?

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO