29.03.18 u 16:19

STVARNO?

Što vam treba za savršen orgazam?

Ako pitate stručnjake, za savršen orgazam trebate imati zadovoljenu jednu pretpostavku - savršene mjere tamo dolje.

Orgazam je ženama ponekad nedostižan ideal, a za nedostatak se često optužuju muškarci i njihov sebičan pristup seksu. No, izgleda da to nije cijela istina i da u cijeloj priči poprilično veliku ulogu igra i - anatomija.


Naime, znanstvenici s Medicinskog fakulteta u Indianapolisu imali su vremena pa su se pozabavili anatomijom vagine. Otkrili su da u postizanju orgazma nije ključno umijeće partnera, nego oblik vagine.


Naime, žene koje imaju klitoris i mokraćni otvor vrlo blizu jedan drugome, prije će doživjeti vaginalni orgazam i on će biti vrlo intenzivan. S druge strane, žene kod kojih su klitoris i mokraćni otvor udaljeni, najčešće će ostati zakinute za vaginalni užitak. 


Znanstvenici s Instituta Kinsey su otišli korak dalje i utvrdili idealne vaginalne mjere za postizanje orgazma. Po njihovom mišljenju savršeni razmak između klitorisa i mokraćnog otvora, za postizanje savršenog orgazma, treba iznositi 2,5 centimetara.Ako ste sretnica s ovim mjerama postižete višestruke orgazme i to vrlo lako.


Ukoliko je razmak veći, niste toliko sretne po ovom pitanju, jer penis ne može dovoljno snažno stimulirati ključne točke. Ukoliko je razmak manji do 2,5 centimetara savjetuje se položaj 'kaubojka' za optimalni užitak.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO