17.04.17 u 11:03

HM..

Što tip muškarca kojeg biraš govori o tebi?

Zaljubljen u sebe, uvijek u centru pažnje, uvijek najglasniji, uvijek s potrebom da šarmira. Zašto ga biraš: Vjerojatno zato što si i sama narcisoidna.


Htjele to priznati ili ne, svaka od nas ima tip muškarca koji smatra privlačnijim od ostalih tipova muškaraca, a upravo taj izbor govori jako puno o nama. Možda i više nego što bismo htjele…


Narcisoidni tip


Karakteristike: Zaljubljen u sebe, uvijek u centru pažnje, uvijek najglasniji, uvijek s potrebom da šarmira. Jednom kad ga upecaš, otvara se i njegova ružna strana – moraš ga stalno hvaliti, i primati njegovu kritiku koju dijeli na sve strane.

Zašto ga biraš: Vjerojatno zato što si i sama narcisoidna. Znamo, zvuči grozno, ali tako je. Narcisoidni ljudi se često privlače, a jednom kada započnu vezu, ona se pretvara u konstantno natjecanje tko će biti bolji, ljepši, i tko će od drugih dobiti više pažnje.

 
Emocionalno neraspoloživi tip


Karakteristike: On nije spreman za vezu, ne voli pokazivati osjećaje i nikako mu se ne sviđa planirati budućnost s tobom. Upecati ga ne možeš, jer te uvijek drži na ledu.

Zašto ga biraš: Zato što imaš osjećaj da ne zaslužuješ bolje. Žene koje se stalno pokušavaju boriti sa ovakvim muškarcima nemaju dovoljno samopouzdanja da kažu: “Ja zaslužujem muškarca koji će me obožavati” – i maknu se.

 
Tip kojeg treba popraviti


Karakteristike: On nije dovoljno dobar za tebe, ali jednom kad završiš s njim, biti će baš savršen. Kad ga upecaš, imaš osjećaj da si započela dobrotvorni projekt.

Zašto ga biraš: Imaš stalnu potrebu popravljati nešto, biti nečiji junak, dokazivati da si dobra osoba. Vjerojatno u tvojoj prošlosti postoji veza zbog koje se osjećaš loše pa se pokušavaš iskupiti za stare grijehe.


Zauzeti tip


Karakteristike: Ima curu, ili još gore – ima ženu. Nećeš ga upecati jer je zauzet, a čak i ako zbog tebe ostavi sve, vrlo ćete vjerojatno brzo prekinuti jer mu više nisi zabranjena.

Zašto ga biraš: Jer nemaš poštovanja prema samoj sebi. Ako imaš obraza biti u vezi s nekim tko već ima drugu vezu, pokazuješ da nemaš poštovanja ni prema drugima. Potajno se vjerojatno nadaš da će ostaviti svoju curu ili ženu, i potajno vjeruješ da ne zaslužuješ bolje od muškarca koji je samo tvoj.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO