03.01.19 u 20:03

MA DA?

Što je muškarcima važnije od seksa?

U istraživanju koje je nedavno provedeno u šest zemalja svijeta otkriven je odgovor na pitanje oko kojeg se uvijek razvije rasprava - što je muškarcima važnije od seksa.

Seks je muškarcima često na pameti, a još češće govore o njemu - ili nam se samo tako čini? Priča o tome da imaju ili nemaju dovoljno seksa je stalno aktualna, no izgleda da je većina toga samo prazna hvala...

Naime, u istraživanju koje je nedavno provedeno u šest zemalja svijeta otkriven je odgovor na pitanje oko kojeg se uvijek razvije rasprava - što je muškarcima važnije od seksa. Nama se čini da će odgovor iznenaditi samo neupućene...

U Belgiji, Njemačkoj, Engleskoj, Portugalu, Španjolskoj i Švedskoj muškarci su upitani što im je važnije - nogomet ili vođenje ljubavi. Njih čak 72 posto reklo je da će se radije odlučiti za nogometnu utakmicu, nego za seks. Išli su još dalje pa su priznali i da zasuze ako njihova momčad izgubi.

Čak 75 posto Portugalaca plače ako klub za koji navijaju ili, još gore, reprezentacija neuspješno zaključi utakmicu. Postoji znanstveno objašnjenje za ovakve rezultate istraživanja.

Neurolozi su promatrali aktivnosti mozga nogometnih navijača dok gledaju utakmicu. Ispostavilo se da se, u trenutku kada igrač njihovog tima zabije gol, u mozgu navijača aktivira područje zaduženo za seksualno uzbuđenje i užitak.

Jedino što je u ovom slučaju utješno za žene je činjenica da su svi anketirani muškarci aktivni navijači. Vjerujemo da bi rezultat bio puno više u korist žena, kada bi se pitalo one kojima nogomet nije najvažnija sporedna stvar na svijetu.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO