24.05.19 u 11:16

DA?!

Što žene primjećuju na muškarcima na prvom spoju?

Žena će pozorno promotriti muškarca kako bi procijenila želi li s njim izaći i na drugi spoj... a evo što se gleda prvo.

Prvi spoj nije baš trenutak u kojem će se žena zaljubiti, no zato će sigurno pozorno promotriti i muškarca kako bi procijenila želi li s njim izaći i na drugi... pa da vidimo što će im sigurno upasti u oko:

Cipele - ono što će žena primijetiti prije odjeće na muškarcu. Upravo će odabir obuće reći mnogo o osobnom ukusu tog muškarca.

Higijena - kakvi su nokti, miris znoja, prljava odjeća... Sve to odbit će svaku ženu da poželi ponovno izaći s tim muškarcem

Izgled - briga o izgledu ono je što neće ostati neprimijećeno. Nije stvar koji će brend imati na sebi, nego ukupan dojam.

Ponašanje - ponašanje na spoju otkrit će mnogo o toj osobi. Ako nema kontakta očima, ako osoba radije tipka po mobitelu i gleda uokolo, neće biti baš poželjno društvo.

Ponašanje prema konobarima - vrlo je indikativno i otkriva dosta o karakteru muškarca. Ako se muškarac prema konobaru odnosi svisoka, najvjerojatnije to ponašanje neće naići na odobravanje nježnijeg spola.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO