16.06.19 u 20:37

ZNATE LI?

Što žene baš ne vole u seksu?

Ženama je potrebna bliskost nakon seksa, zagrlite partnericu i još se malo mazite, pa makar vam se pišalo tako da mislite da ćete puknuti....

Da vidimo što ženama najviše smeta u seksu... naime, to su podaci koje bi trebao znati svaki muškarac koji drži do sebe, iskusan ili ne baš...

Glupa pitanja o orgazmu - iritiraju žene više nego što muškarci mogu zamisliti, jer tome pristupaju kao da se radi o nekom trofeju koji su oni osvojili. Ako niste primjetili da je ili nije, što ste radili?

Manjak strasti - za početak, muškarac s kojim su u krevetu jednostavno mora biti strastven. Strast diktira seks, pokreće ga i daje mu draž, a izazivaju je muškarci koji znaju što rade u krevetu.

Neaktivnost - muškarci koji ne preuzimaju inicijativu u krevetu nego čekaju da se nešto dogodi gotovo samo od sebe mogu jedino potpuno ohladiti ženu. U slučaju da vam se često događa da partnerica postane hladna, to vam je greška koju radite.

Nedostatak predigre - seks je toliko intenzivno emotivno iskustvo za žene da im za njega treba određena priprema, no ne u vidu nagovaranja. To ih definitivno hladi i potpuno guši strast, stoga nemojte ispitivati želi li seks, krenite na posao, pa ako to radite kako treba, bit će seksa kao u priči.

Za kraj ... nemojte izlaziti iz kreveta nakon seksa. Ženama je potrebna bliskost nakon seksa, zagrlite partnericu i još se malo mazite, pa makar vam se pišalo tako da mislite da ćete puknuti. Pričekajte malo, isplatit će vam se ...

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO