17.10.18 u 10:37

HE HE :)

Tantrički savjeti za postizanje boljeg orgazma

Tantrički seks osnažuje seksualnu energiju te nas uči kako da njome upravljamo


Tantra kao i tantrički seks podrijetlom su iz Indije, a riječ je o praksi starijoj od 6000 godina. To je zapravo vrlo drevna i pomalo misteriozna tradicija i duhovno učenje.
 
Prema tantri, cilj seksa nije samo postizanje vrhunca, već duboko povezivanje između partnera. Tantra nas također uči kako seksualnu energiju iskoristiti u svim drugim područjima života.
 
Tantrički seks osnažuje seksualnu energiju te nas uči kako da njome upravljamo, a omogućava postizanje maksimalnog fizičkog i duhovnog zadovoljstva.
 
Ta drevna indijska praksa postaje sve popularnija i u zapadnjačkom svijetu, a o tantri su pričale i mnoge slavne osobe poput Stinga. Želite li i sami otkrite užitke tantričkog seksa, u nastavku otkrivamo nekoliko tantričkih savjeta koji će vam omogućiti bolje postizanje orgazma.
 
1. Dovedite se u raspoloženje

Kad je seks u pitanju, puno toga ovisi o našem mentalnom stanju, odnosno o tome kako se u tom trenutku prije samog seksa osjećamo. Dakle, važno je biti dobro raspoložen i fokusirati se na osobu koja je s vama te na moć fizičkog dodira. Da biste kreirali intimnu i dobru atmosferu, zapalite svijeće, upalite glazbu i ukrasite sobu s zavodljivim cvijećem. Svi ti mali detalji mogu imati velik utjecaj za stvaranje erotične atmosfere.
 
2. Dišite

Sve istočnjačke prakse mnogo pažnje posvećuju disanju. Prilikom seksa važno je obratiti pažnju na svoj dah i biti svjestan svakog udisaja i izdisaja. Naime, zadržavanje daha može zaustaviti cirkulaciju seksualne energije kroz tijelo pa je iz tog razloga vrlo bitno da pravilno dišete. Što ste opušteniji, to će seksualno zadovoljstvo koje ćete osjećati biti veće. Kada osjetite da ćete doseći vrhunac, nemojte zadržavati dah. Lagano dišite i vaš će orgazam biti bolji i dulje će potrajati.
 
3. Odaberite pravo doba dana

Većina parova seksualni odnos upražnjava  navečer, prije odlaska na spavanje. Prema tantri, to je pogrešno jer smo navečer umorni i bezvoljni pa tada ne bismo trebali svoju energiju trošiti na seks. Umjesto toga, seks bismo trebali imati tijekom dana kada nam je seksualna energija mnogo snažnija. Upravo je zbog toga jutro idealno doba dana za 'tantričko istraživanje'.
 
4.Gledajte partnera u oči


Fizičko zadovoljstvo prilikom seksa doći će samo po sebi, a na vama je da poboljšate emocionalnu povezanost s partnerom. Jednostavan način da to učinite je gledanje u oči. Takva vrsta seksualne intimnosti pomoći će vam postignete bolji odnos s partnerom i da više uživate i u seksualnom vrhuncu.

 
5. Nemojte biti opterećeni postizanjem vrhunca

Tantra nas uči da cilj seksa nije orgazam, već postizanje dubokog zadovoljstva i ostvarivanje snažnije veze s partnerom. Želite li postići što bolji i dulji orgazam, nemojte razmišljati o tome tijekom seksa. Samo se prepustite i uživajte u trenutku s partnerom. Uživajte u svakom dodiru i poljupcu. Na taj će način orgazam biti mnogo prirodniji i doći će sam po sebi.

 6. Lagani obrok


Želite li imati što bolji, dulji i strastveniji seks, posljednja stvar koji biste trebali učiniti prije samog seksa je prejedanje. Ako planirate imati seks s partnerom, prije toga pojedite nešto lagano ili jednostavno preskočite obrok. Osjećati ćete se mnogo energičnije pa će samim time i seks biti puno bolji i strastveniji.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO