12.11.16 u 10:26

TUZLA

Svečano otvoren Bingo City Centar

Prvi shopping centar kompanije Bingo d.o.o. Tuzla, Bingo City Centar, koji ima 40.000 kvadratnih metara,  jučer je svečano otvoren u Tuzli.

U najvećem Bingovom centru u BiH prvi kupci imaju priliku posjetiti radnje poznatih regionalnih i internacionalnih brendova poput Zare, Sport Visiona, Kotona, Terranove, Top Shopa, Mone, Office Shoesa, Deichmanna, Tom Tailora, dm-a.


- Ovo je najpozitivnija priča kompanije Bingo d.o.o Tuzla do sada - istakla je na konferenciji za medije rukovoditeljica Službe marketinga kompanije Bingo d.o.o. Tuzla Tatjana Paunoski, dodavši da je ovo najveći projekt ove kompanije.


Paunoski navodi da je ovo 181. poslovna jedinica te kompanije, te da ovaj centar upošljava više od 500 osoba, ocijenivši  projekt velikim doprinosom gradu Tuzla, Tuzlanskom kantonu i privredi BiH.


Gradonačelnik Grada Tuzla Jasmin Imamović izjavio je  da je Bingo City Centar jedan čitav zatvoreni grad, ocijenivši da predstavlja  veliki korak za razvoj lokalne i regionalne ekonomije, te da je  to veliki korak u poboljšanju kvaliteta života građana Tuzle i onih koji u Tuzlu dođu.


- Kompanija Bingo je najveći trgovinski lanac, već ima 25 fabrika i  dokazuje da trgovina daje smisao proizvodnji, te da je najmultikulturalnija kompanija u BiH- kazao je Imamović, izrazivši zadovoljstvo  što je ova kompanija  ponikla u Tuzli.


Osim spomenutih trgovina, u okviru centra nalazi se kuglana Brunswick,  velika igraonica za djecu, te nekoliko restorana, kao i Hipermarket Bingo Plus s bogatim i drugačijim asortimanom, zatim Cinestar kino s pet dvorana, čije će svečano otvaranje biti upriličeno u decembru.


Povodom svečanog otvorenja za posjetioce je danas upriličen cjelodnevni zabavni program, kao i popusti u trgovinama i do 50 posto.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO