06.04.16 u 00:39

U JEDINSTVENOM I PRELIJEPOM AMBIJENTU STAROG GRADA OSTROŽCA

Snimljen spot za pjesmu 'Ljubav je...'

U jedinstvenom i prelijepom ambijentu Starog grada Ostrožca u Cazinu danas je završeno snimanje spota za pjesmu "Ljubav je...", sa kojom će Dalal, Deen, Jala i Ana Rucner predstaviti BiH u Stockholmu na ovogodišnjem Eurosongu.

Tokom dva dana snimanja vladala je odlična atmosfera među svim članovima tima, a zašto je baš odabran Cazin i lokacija Stari grad Ostrožac, otkrili su Dalal i Deen.

- Moj muž je iz Bihaća, često sam u Krajini. Kada sam prvi put vidjela ovo mjesto znala sam da bih tu voljela snimati spot, posebno kada je ova pjesma u pitanju i mislim da će to biti jedna lijepa promocija za našu zemlju - istakla je Dalal Midhat- Talakić.

Fuad Backović Deen napominje da se radi o jednoj od najljepših lokacija ovog tipa ne samo u BiH, već i u regionu.

- Ovo mjesto krije iza sebe veliku historijsku priču i pozadinu i mislimo da će se veoma dobro uklopiti u našu pjesmu o ljubavi, a isto to želimo predstaviti i evropskoj publici - naglasio je Deen.

Spot za pjesmu "Ljubav je..." snimljen je u tri varijante, i to bh., engleskoj i instrumental, a sve pod rediteljskom palicom Vedada Jašarevića. Premijerno će biti emitovan iduće sedmice u programu BHT1.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO