02.10.17 u 20:26

EH, DA...

Savjeti za muškarce: Ovo nikako ne radite tijekom oralnog seksa

Ovo je zanimljiva tema pa je ekipa portala Eros.ba, odlučila da je „razdovoji“ na dva dijela. Prvo donosimo savjete muškarcima šta nikako ne bi trebali raditi ukoliko žele partnericu oralno zadovoljiti. Pa krenimo redom ...

Ne žurite dole…

Požuda je požuda i strast je strast, ali ne morate istog trenutka kada završite s njom u krevetu da napadate donji dio. Postoji i dio koji se zove predigra (vjerovali ili ne) tako da prije nego što se spustite među njene noge, provedite određeno vrijeme u maženju i ljubljenju.

Bilo kakvi negativni komentari o njoj…

Žene su jako osjetljive i teško dijele svoju intimu s muškarcima. Možda je sam čin oralnog seksa nešto što im u toj djelidbi i najteže pada … pa koliko vam se puta dogodilo da vam partnerica (pogotovo ako vam je prvi put) to ne dozvoli. Zato ako ste već dole, onda pazite što pričate, možda je i najbolje da šutite i bavite se poslom.

Ne napadajte klitoris…

Klitoris je samo jedan dio ženskog intimnog područja, a ne i jedini. Kao organ jako je osjetljiv zato ne treba da prema njemu budete grubi. Ali kao što rekosmo nije jedini, tako se nemojte se koncetrirati samo na njega, imaju tu i male i velike usnice, a i čitavo to područje puno je nervnih završetaka… šarajte malo.

Slušajte partnericu…

Ovo je možda najbolji savjet za dobru izvedbu, jer njeni uzdasi će vam biti najbolji vodič da li nešto radite kako treba ili ne.

Dvije stvari koje nemojte nikada izgovoriti…

Pored „komplimenata“, posebno napominjemo ove dvije stvari koje nikada pred svojom partnericom u tijeku oralnog seksa ne bi trebali izgovoriti.

Prvo, pitanje – Jesi li uskoro gotova? Ovim ste joj indirektno rekli da vam nije stalo do nje, i da ovo radite zbog … ma ni vi sami ne znate zbog čega. Naravno to vodi neminovno nekim drugim stvarima, što u konačnici ako ste u vezi znači kraj.

Drugo, konstatacija – Ne volim oralni seks! Kada ovo kažete dok pijete kavu, možda bi i moglo proći kao vi otvoreno razgovarate o svemu …ali u tijeku samoga čina … isto kao i sa pitanjem…


KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO