04.08.17 u 11:46

U SUSRET FESTIVALU

Sarajevo Film Festival dolazi do vas

Dvadeset i treću godinu za redom, ljeto u Sarajevu veže se za dobar film i odličnu festivalsku atmosferu. Ove godine će se ta atmosfera, barem na kratko, osjetiti u gradovima diljem regije.

„The other side of hope“, naziv je filma koji ove godine otvara festival, a svoje drugo prikazivanje pred publikom u Sarajevu imat će 12. avgusta kada i vi možete biti dio ove projekcije. Kao partner festivala, Atlantic Grupa je ove godine omogućila cijeloj regiji da samo jednim klikom osjeti duh Sarajevo film festivala. 


12. avgusta u 21.00 sati posjetite stranicu www.svismomiizistogfilma.com i „otputujte“ na ovaj predivni festival.  Zajedno s publikom u Sarajevu, imate priliku pogledati film „The other side of hope“, filmsko ostvarenje koje je osvojilo nagradu prestižnog Međunarodnog filmskog festivala u Berlinu.  Ova dinamična drama s primjesama komedije, putem spomenute platforme prikazivat će se u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Kosovu i time će, barem na 98 minuta, povezati cijelu regiju sa srcem Sarajeva.


Donesite i vi 23. Sarajevo Film Festivala u vaš dom jer „Svi smo mi iz istog filma“.

Tagovi: SFF

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO