18.12.17 u 18:03

POKUŠALI ISKLJUČITI NELEGALNOG KORISNIKA

Radnici VIK-a napadnuti u Vogošći, građani ih dočekali sa sjekirama i palicama!

Danas, 18.12.2017. godine, u jutarnjim satima, u ulici Jošanica Donja do br.47, naši radnici Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata su prilikom obavljanja radova na isključenju sa vodosnabdijevanja, napadnuti od strane više NN lica.Na današnjem rasporedu je bilo isključenje Ismailji Senada iz Vogošće, zbog toga što je nelegalno koristio naše usluge putem “produljenja” u šahtu bez vodomjera. Isti nije izmirio novčanu naknadu za nelegalnu potrošnju vode.

Prilikom dolaska na navedenu adresu, NN lica, su bila naoružana sjekirama i drvenim palicama, te fizički spriječila naše radnike da isključe sa vodosnabdijevanja spomenutog potrošača. Tom prilikom, nanijeli su lakše tjelesne povrede našem radniku Ibrahimović Adnanu u vidu povreda glave.

O navedenom napadu obavješteni su i pripadnici MUP-a KS, koji su izašli na lice mjesta i poduzeli zakonom predviđene radnje, stoji u saopštenju KJKP Vodovod i kanalizacija.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO