14.01.18 u 10:02

ZAPAMTITE :)

Prvi spoj je prošao, zašto nema drugog?

Ako mislite da je spoj dobro prošao, a on vam se poslije nikad nije javio, možda ste napravili neku od ovih pogrešaka.

Prvi spoj nije neki problem dogovoriti, no ako mislite da je spoj dobro prošao, a on vam se poslije nikad nije javio, možda ste napravili neku od ovih pogrešaka:

Bili ste previše zainteresirani i željni pažnje - nema ničeg lošeg u pokazivanju interesa i želje za ponovnim susretom. To izgleda ovako: "Večeras sam se lijepo zabavila. Želite li to ponovo učiniti ponekad?" Sve drugo... zaboravite.

Govorite o svom bivšem - to je jedna od najgorih stvari koju možete napraviti. Možete proliti vino po cijelom stolu, ošamariti bezobranog konobara ili uvrijediti simpatičnu bakicu - i još uvijek imate dobre izglede za drugi spoj. Samo nemojte spominjati svog bivšeg. To pokazuje da živite u prošlosti i da ga možda niste preboljeli.

Imate loše pamćenje - bilo da ste upoznali online ili osobno, postoji dobra šansa da ste poslali SMS poruke ili razgovarali prije nego što ste se sastali. Tijekom tog vremena oboje ste podijelili nekoliko stvari o sebi. Zaboravljanje tih detalja ne smije se dogoditi. Nije stvar u samo blesavim stvarima poput najdraže boje, već i u važnim detaljima poput što radite. Vaš nedostatak interesa može rezultirati njegovim.

Previše ste govorili... o sebi -
većina prvih spojeva je poput intervjua za posao, ali s dodatkom vina. To je rekao razgovor koji bi trebao biti kao ping-pong, gdje ima puno zanimljiv prebacivanja. Ako ste dugo držali loptu na svojoj strani, razgovor je bio jednostran, što je velika greška. Prema istraživačima s Harvard University, postavljanje potpitanja pokazuje iskreno zanimanje i povećava šanse da vas ponovno želi vidjeti.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO