30.11.17 u 10:14

LEAN STARTUP MACHINE RADIONICA

Prva Lean Start up radionica na Balkanu održava se u Sarajevu sredinom marta!


Svjetski poznata Lean Startup Machine radionica koja je do sada održana u preko 100 gradova diljem svijeta napokon dolazi i u Sarajevo! Prvi put će građani Bosne i Hercegovine ali i regije imati priliku da kroz vodeći svjetski program upoznaju i praktično primijene ovaj jedinstven princip korištenja Lean metodologije u razvoju vlastitog biznisa kao što je to imalo priliku učiniti 5000 učesnika u cijelom svijetu.


Lean Startup Machine je program pokrenut u New Yorku koji je za kratko vrijeme uspio da postane svjetski priznat način razvoja biznisa, a predstavlja intenzivnu trodnevnu radionicu koja je namijenjena poduzetnicima, inovatorima i svim pojedincima koji imaju ideju koju žele da pretvore u kvalitetan biznis. Predavači, govornici i mentori Lean Startup radionice su svjetski uspješni poduzetnici koji su uz pomoć ove metodologije uspjeli da pokrenu vlastite kompanije.

Lansiranje novog poslovnog poduhvata bez obzira da li se radi o start upu, maloj kompaniji ili inicijativi unutar velike kompanije predstavlja veliki izazov, a čak 75% novih ideja propadne u prvoj godini postojanja. Lean metodologija smanjuje ove procente jer prednost daje praktičnom radu u odnosu na pravljenje dugoročnih planova na papiru i traži povratnu informaciju od potencijalnog klijenta umjesto da se pouzda u intuiciju poduzetnika. Ova metodologija će spriječiti da se zaljubite u ideju koja na koncu nije pogodna za razvoj biznisa.

Ukoliko želite da naučite kako kreirati proizvode koji mijenjaju izgled tržišta pridružite nam se od 16. do 18. marta u Sarajevu! Karte će biti u prodaji od januara, a budući da je broj mjesta ograničen pratite web stranicu i društvene mreže Asocijacije za razvoj karijere ARK kako biste prvi bili informisani!

Lean Startup Machine prvi put na Balkan i u Sarajevo dovodi Asocijacija za razvoj karijere ARK u saradnji sa partnerima iz New Yorka koji su idejni tvorci programa.
Ukoliko i Vi imate ideju ili prijedlog za saradnju sa Asocijacijom ARK u sklopu Lean Startup Machine radionice u Sarajevu, organizatori će rado poslušati Vaš prijedlog, te im se sa svim upitima možete obratiti putem email adrese [email protected]

Šta čekaš? Pridruži se pokretu!


KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO