18.02.16 u 10:45

LADIES IN KAMERNI TEATAR 55

Promocija kulture, ženskog poduzetništva i dobra zabava uz sjajnu predstavu

Kamerni Teatar 55 i ovog mjeseca idealno je mjesto za večernji izlazak i druženje svih dama koje će se 24. februara pridružiti drugom eventu u okviru projekta Ladies In Kamerni Teatar 55 by Jana, voda s porukom.  

Druženje i sjajna predstava, uz promociju pozitivnih životnih vrijednosti i nezaobilazni razgovori o aktuelnim temama iz businessa, kulture, mode i svakodnevnog života samo su dio sadržaja koji je Altermedija, organizator projekta, pripremila za sve gošće. Dobrodošle dame u srijedu 24. 02. 2016. godine, Kamerni Teatar 55., u 19 i 30 sati.


Predstavom SLUŠKINJE najavljen je drugi event, u kojoj igraju mlade i poznate bh. glumice Elma Juković, Dina Mušanović i Maja Izetbegović. Riječ je o Samostalnoj diplomskoj predstavi studentice Elme Juković u produkciji ASU Sarajevo. Predstava se na jednom dubljem nivou tiče savremenog čovjeka u zemlji i uslovima u kojima živimo; klasnoj podijeljenosti, statusa moći i sudbinskoj određenosti kroz vizuru dvije žene koje nemaju ništa, a njihovo statusno određenje i posao ih stavljaju u nezavidnu situaciju potlačenih, poniženih i degradiranih...


Ladies In Kamerni Teatar 55 by Jana, voda s porukom je projekat koji promovira kulturu, žensko poduzetništvo, pozitivne životne vrijednosti i kulturu dijaloga. Ovo druženje pripadnica nježnijeg spola održavat će se jednom mjesečno do kraja godine pod pokroviteljstvom Jane, vode s porukom koja sudjelovanjem podržava razvoju jedinstvenih pozitivnih priča u BiH.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO