07.03.11 u 12:56

SARAJEVO

Predstavljanje knjige Ernesta Bučinskog

Knjiga "Žuta minuta" mladog banjalučkog književnika Ernesta Bučinskog bit će predstavljena u četvrtak, 10. marta u prostorijama NVO altruista Svjetlo u Sarajevu.

Riječ je o njegovoj prvoj knjizi, koja je već ranije promovirana u Banjoj Luci. Objavljena je u izdanju banjalučke Littere. Knjigu "Žuta minuta" će predstaviti književnik Sabahudin Hadžialić. Gostovanje Bučinskog u Sarajevu organizirano je u okviru projekta "Književnik u gostima", koji zajedno realiziraju Diogen pro kultura magazin - MaxMinus magazin i NVO Altruista Svjetlo. Ernest Bučinski je rođen u Banja Luci 1978. godine. Bavi se pisanjem poezije, proze, eseja, priča, humoreski, novinskih članaka i kolumni. Radove objavljuje u novinama, magazinima, elektronskim časopisima i portalima. Član je redakcije MaxMinus magazina.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO