10.02.17 u 22:39

HM..

Poza u seksu koju muškarci obožavaju, a žene mrze

Obrnuta kaubojka, kada žena sjedi na muškarcu okrenuta leđima ka njemu je poza koju muškarci obožavaju, a žene ne podnose!

Naime, muškarci vole da uživaju u pogledu, ali čak 39 odsto žena ne podnosi seks u toj pozi. Odmah iza ove poze našao se i “dogi stajl” koji je podnosi 28 odsto žena.


Ono što je zajedničko u obje poze jeste da je žena okrenuta leđima muškarcu, što se smatra nedostatkom intimnosti tokom samog čina.


Drugo, kada partnerka sjedi u vašem krilu, okrenuta leđima, sve vrijeme razmišlja da li vi uživate (dok gleda vaša stopala jer je to jedino što vidi) i plaši se da vas evenutalno ne povrijedi u zanosu.


Ipak, to ne znači da ne treba da se potrudite da uživate i u ovim pozama između ostalih. Na primjer, ako ne volite da ste baš toliko isključeni iz čina vi to radite ispred ogledala, kako biste u svakom trenutku održavali pogled s partnerom.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO