09.08.17 u 14:00

MALI SAVJETI

Postoji 7 tipova ženskih grudi i za svaki idealan grudnjak

Ako si mislila da postoje samo dvije vrste grudi, velike i male, prevarila si se. Prema kompaniji za proizvodnju grudnjaka ThirdLove postoji sedam različitih "tipova" grudi.

Znati koji oblik grudi imaš može ti uvelike pomoći u odabiru grudnjaka. Promotri ovih sedam tipova kako bi znala koji je tvoj tip grudi: 


Asimetrične 


Jedna dojka veća je od druge, a razlike mogu sezati od gotovo neprimjetnih do vrlo izraženih. Najbolji grudnjak za takav tip grudi je grudnjak sa zamjenjivim jastučićima jer možeš dodati jedan ili dva na mjesto manje dojke.


Oblik zvona 


Grudi u obliku zvona najčešće su teške, uže su pri vrhu i izrazito punije pri kraju. Grudnjak koji najbolje pristaje ovakvom tipu grudi je onaj koji pokriva cijele grudi jer su grudi teže i mogu biti uzrok spuštenih ramena, zbog njih naramenice često skliznu niz rame i smanjuju potporu. 


Istok-Zapad


 Grudi imaju blagi "nagib" od vrha prema kraju, ali i na lijevu i desnu stranu. Bradavice su u suprotnim smjerovima. Idealan grudnjak za Istok-Zapad vrstu grudi je push-up ili "T-grudnjak" koji bolje odgovara tvom prirodnom obliku grudi dok ti prirodno "privlači" grudi.


Bočne 


Širok prostor između grudi obilježje je "bočnih" grudi. Bradavice stoje bliže jedna drugoj u usporedbi s Istok-Zapad tipom. Balconette grudnjaci koji imaju više tkanine iznad košarice kako bi se "zamaskirao" veći razmak između grudi. 


Tanke


Tanke grudi su malo šire pri vrhu, a uže pri kraju. Općenito su tanje i mršavije. Najbolji grudnjak za ovakvu vrstu grudi je grudnjak s potporom, to jest, žicom koji može i ne mora sadržavati push-up. Žica pomaže podignuti grudi prema sredini.


Suze 


Grudi oblika suze slične su obliku zvona, ali s puno umjerenijim "nagibom" ako se gleda iz profila. Grudnjak koji će najbolje pristajati ovom tipu grudi također je grudnjak sa žicom, sa ili bez push-upa. Dublji dekolte i košarice stvaraju potporanj koji pomaže "ispuniti" tanji vrh grudi. 


Okrugle 


Grudi okruglog oblika jednako su "pune" pri vrhu i na kraju. Takav oblik grudi najčešće se dobiva plastičnim operacijama, ali to ne mora biti slučaj. Balconette grudnjak idealan je za okrugle grudi koji će dodatno istaknuti njihov oblik.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO