16.04.17 u 17:19

HE HE..:)

Po čemu je seks s mršavicom drukčiji od seksa s buckom?

Nema ama baš nikakve razlike između seksa s nekim tko teži 15 kilograma manje ili dvadeset kilograma više od vas. Seks je seks. To je više stvar povjerenja i samopouzdanja nego težine, piše magazin.hr.

“Ako si samosvjesna, onda ćeš vjerojatnije ugasiti svjetlo za vrijeme seksa, bit ćeš na vrhu i izbjegavat ćeš nošenje donjeg rublja, što je veliko ne-ne”, piše Holly Riordan.

Ako je netko u krevetu s tobom, onda smatra da si atraktivna. Želi te vidjeti golu, čak i ako to znači da ćeš morati pokazati svoje ožiljke i celulit i salo. Možda ne vjeruješ da si lijepa, ali oni vjeruju, tako da ti ne bi trebalo biti neugodno razodjenuti se za njih.

Naravno, u tehničkom smislu, postoje određene poze koje će žena velikog broja teško izvesti. Nemoj se osjećati loše zbog toga, jer se ni mršave djevojke ne mogu nositi s njima, osim ako nisu fleksibilne na razini gimnastičarke.


KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO