27.05.15 u 19:43

NOVA SPECIJALNA AKCIJA

Peugeot uz 0% kamate i pet godina garancije

Peugeot u BiH  pripremio je specijalnu akciju finansiranja putničkih i lakih komercijalnih vozila po izuzetnim uslovima uz 0% kamate i bez učešća.

- Za naše vjerne kupce pripremili smo specijalne uslove finansiranja novih Peugeot automobila. U saradnji sa partnerskom lizing kućom omogućili smo kamatu od 0%, bez učešća, na period do 60 mjeseci. Također, postoji mogućnost prilagodbe perioda finansiranja potrebama kupaca, kako bi mogli svoje troškove planirati u skladu sa svojim potrebama. Peugeot automobili se ističu elegantnim dizajnom, kvalitetom te izrazitom udobnošću i to je ono čime najviše osvajamo kupce u Bosni i Hercegovini - izjavio je Danijel Despotović, direktor prodaje i marketinga kompanije Vermont, generalnog uvoznika za Peugeot proizvode u BiH.

Međutim, to nije sve što su pripremili iz Peugeot-a. U periodu trajanja akcije, za putničke automobile na stanju, svi kupci dobijaju petu godinu produžene garancije na poklon za svoje vozilo. 

Najprodavaniji modeli u prethodnoj godini su modeli 301, novi 308, 208 i 508 u segmentu putničkih vozila, dok su modeli 208 Van, Peugeot Partner i Peugeot Boxer najprodavaniji modeli u segmentu lakih komercijalnih vozila.

O akciji koja traje to 15. jula, ili isteka zaliha. Svi zainteresovani mogu više saznati kod ovlaštenih Peugeot koncesionara, te na licu mjesta dobiti više detalja o ovoj akciji, ali i iskoristiti priliku za testnu vožnju nekog od novih Peugeot modela. 

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO