09.07.15 u 18:49

NIZ POGODNOSTI ZA KLIJENTE

Peugeot specijalna servisna ponuda

Peugeot u BiH pripremio je specijalnu servisnu ponudu za dijelove Eurorepar. Ova ponuda se odnosi na sve Peugeot modele starosti (putnički i dostavni program) od pet godina i više uz godinu dana garancije na dijelove i rad.

Eurorepar dijelovi imaju  za cilj proširiti ponudu  i učiniti postprodajne usluge vozačima Peugeot automobila u BiH povoljnijim  i pristupačnijim.  Kompletna Eurorepar ponuda je  odobrena od strane  proizvođača uz  jednu godinu garancije na rad i dijelove. 

- Prilikom ugradnje dijelova koji nisu normirani od strane proizvođača stvaraju se problemi vlasnicima automobila nakon čega se obrate ovlaštenom servisu kako bi se riješile posljedice i novonastali problemi. Uz Eurorepar dijelove, vlasnici starijih automobila mogu vrlo povoljno održavati svoja vozila te tako osigurati duži životni vijek automobila - istakao je Alija Šošević direktor postprodaje u kompaniji Vermont, generalnom uvozniku i distributeru Peugeot proizvoda za BiH.

U svim ovlaštenim Peugeot servisima ostvaruje se popust od -35% na dijelove i ugradnju.

Više informacija u ovlaštenim servisima u Bosni i Hercegovini na www.peugeot.ba.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO