25.04.16 u 12:54

PEUGEOT I-COCKPIT

PEUGEOT otkriva svoju viziju vozačevog mjesta sutrašnjice

PEUGEOT otkriva svoju viziju vozačevog mjesta sutrašnjice i predstavlja novi PEUGEOT i-Cockpit®. Osmišljen za intuitivno, sigurno i prirodno iskustvo u vožnji, ovaj funkcionalni izložbeni primjerak najavljuje budućnost putničke kabine u idućim modelima marke.

Voziti PEUGEOT uvijek je bilo uzbudljivo iskustvo. U pogledu šasije i voznih osobina, znanje i umijeće Marke već su potvrđeni. Doživljaji za upravljačem postaju dinamičniji i donose radost vozaču. Kako bi otišao još korak dalje u potrazi za istinskim užitkom, PEUGEOT se već nekoliko godina posvećuje dubokom promišljanju vozačevog mjesta kako bi ponudio najbolje automobilsko iskustvo. 


Iz te je potrage proizašao inovativni koncept unutarnjeg uređenja: PEUGEOT i-Cockpit®. Čine ga sljedeći bitni elementi:


- Kompaktni upravljač, za jednostavnije upravljanje i izvanredne doživljaje u vožnji. S njim vožnja naočigled postaje igra. Ruke ne trebaju biti toliko raširene pa se tijekom vožnje smanjuje raspon pokreta i povećava se brzina i okretnost vozača, dok mu se istodobno nudi opuštenije vozačevo mjesto.


- Instrumentna ploča u visini očiju na kojoj se prikazuju informacije u vidnom polju vozača omogućuje mu da ne skreće pogled s ceste i da se usredotoči na putanju vozila. Zahvaljujući malom upravljaču taj ergonomski položaj poboljšava udobnost vozača i smanjuje njegov umor.


- Velik dodirni zaslon na intuitivan način objedinjuje komande svih funkcija koje poboljšavaju udobnost (radio, klimatizacija...) i omogućuje prirodno upravljanje svom opremom vozila.


Stoga je komandna ploča iznenađujuće pročišćena, suvremena i tehnološki napredna. Gotovo i nema tipki, što zajedno s primijenjenim plemenitim materijalima visokokvalitetne izrade naglašava posebnost kojom se odlikuje PEUGEOT i-Cockpit® i pobuđuje užitak, okretnost i usredotočenost vozača. Sada je unutrašnjost vozila PEUGEOT prepoznatljiva na prvi pogled i vrlo je privlačna.


Nesporan komercijalni uspjeh


Taj prepoznatljiv potpis vrlo je snažan i već četiri godine primjenjuje se na tri najprodavanija modela Marke koji ove godine svi zauzimaju vodeća mjesta u svojim segmentima:


- 208, koji je obnovljen prošle godine;


- 2008, čija je nova izvedba upravo predstavljena na posljednjem Ženevskom salonu;


- 308, najprodavaniji model Marke.


Ukupno više od 2,2 miliona kupaca od 2012. uživa u prednostima koje pruža PEUGEOT i-Cockpit®. To dokazuju sva ispitivanja kupaca provedena u Europi i u Kini: vožnja uz PEUGEOT i-Cockpit® privlačno je i poticajno iskustvo. Stoga se taj koncept nameće kao glavno razlikovno obilježje novijih ostvarenja marke sa znakom lava. Ali, taj lav ide još korak dalje i želi istražiti nova osjetilna područja kako bi vožnja u vozilima PEUGEOT bila doista jedinstveno, nezaboravno i zanosno iskustvo.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO