06.09.16 u 13:03

Pet ubistava za koje su odgovorne društvene mreže

Iako se čine kao da su smišljene u nekom holivudskom studiju, sve ovi smrti su zapravo stvarne.

Bilo da su društvene mreže bile indirektan ili direktan krivac za njih, svakako ćete poslije ovog teksta dobro razmisliti prije nego što nešta objavite na Fejsbuku ili Tviteru.  


Selfi rulja ubila delfine  


Gomila kupača u Argentini iz vode je izvukla dva rijetka mlada delfina kako bi pravili selfije sa njima. Ovaj manjak poštovanja prema predivnim životinjama imao je veliku ulogu u njihovoj smrti. 


Izgubio je život zbog svađe na Tviteru  


Bez shvatanja, Džerod Parker napravio je fatalnu grešku kada je Devinu Legetu poslao tivt u kom je napisao da njegovo repovanje ništa ne valja. Leget je potom zgrabio svoj neregistrovani pištolj i nekoliko puta upucao Parkera.  


Djevojka koja je mrzila kada je neko ignoriše  


Teri Palmer se nije svidjela činjenica da njen dečko, Dejmon Sirson, obraća više pažnje na Fejsbuk nego na nju. Zato je nakon objavljivanja svojh osjećanja na društvenim mrežama, zgrabila nož za hljebu i ubola ga pravo u srce.  


Ne „bockajte“ tuđu devojku  


Dvadesetdevetogodišnji Ričard Roveti iskrvario je na smrt nakon što ga dvadesetsedmogodišnji Skot Hamfri prebio. Šta je bio Ričardov „zločin“? Na Fejsbuku je „bocnuo“ (poke) Skotovu devojku.  


Fatalni Fejsbuk status  


Edvard Ričardson i njegova žena Sara bili su odvojeni, ali ne i zvanično razvedeni. To ipak nije spriječilo Saru da promjeni svoj Fejsbuk status i svima stavi do znanja da je singl. Ovaj potez doveo je Edvarda do ludila, nakon čega se ušunjao u kuću Sarinih roditelja u kojoj je živjela i izbo je na smrt. 

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO