17.01.20 u 10:41

SAVJETI

Par začina za uspješnu vezu

Duge veze postaju zamorne, to je svima jasno, no zašto i vi ne biste bili među onima koji takve trenutke uspješno prolaze bez problema?

Kada ste posljednji put prekršili pravila? Ako je prošlo puno duže nego što se možete sjetiti, razmislite o ovome: kada prekršite pravila, osjećate se moćno, ali i kao da radite točno ono što želite.

Osjećate se slobodno i ne osjećate se kao da nešto visi nad vama. Zbog toga postoji nešto veliko u kršenju vlastitih pravila.

Zbog kršenja pravila javlja se želja. Čak i ako vas to čini nervoznim, uvijek postoji novo uzbuđenje zbog činjenice da nešto ne biste smjeli raditi.

Baš zbog toga je seksolog Jack Morin uvijek govorio o "kršenju zabrane" kao jednom od temelja želje, piše Mindbodygreen.

Možda znate ishod, ali postoji toliko mnogo načina da se igrate jedno s drugim tijekom dana ili noći.

Stoga, evo vam nekoliko odličnih ideja kako se opustiti i zaboraviti na kruta pravila...

- napustite zabavu ranije i popijte piće na putu prema kući.
- preskočite neki događaj u cijelosti i umjesto toga krenite u šetnju ili vožnju biciklom.
- ostanite kod kuće nekoliko sati ujutro - učinite nešto što ne biste trebali učiniti jer kršenje pravila i promjena zajedničke rutine dovode do veselja.
- pošaljite zabavne poruke ili tekst. Pričajte o seksu, ali nemojte pričati. Suzdržite se od - direktnog pričanja o seksu. Budite sramežljivi.
- igrajte igru u kojoj se prvi put susrećete - prepustite se mašti i prekršite pravila zbog kojih osjećate da vas rutina guši.

I da, možda vam zvuče lagano i bezveze... ali ipak probajte, svidjet će vam se.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO