11.06.18 u 10:26

ISPROBAJTE

Par uputa za bolju predigru

Osim što pomaže i vama i vašem partneru da se ubacite u pravo raspoloženje, seksi predigra može pobošljati cjelokupni seksualni odnos.

Bez dobre predigre nema ni dobrog seksa, pa je prilično važno da u tom dijelu seksualnog odnosa doista uživate! Osim što pomaže i vama i vašem partneru da se ubacite u pravo raspoloženje, seksi predigra može pobošljati cjelokupni seksualni odnos.


Donosimo vam najbolje trikove koji će dovesti vas i vašeg partnera do ludila:


Bez dodirivanja - budite blizu, ali nemojte se dotaknuti. Kada smo blizu partneru, a ne dotičemo ga tada napetost još više raste. Približite se na njegovo/njeno uho i šapćite, ali bez dodira. Ovo će pojačati želju i uzbuđenje još više.


Ljubljenje - uz sve te inovativne trikove zaboravljamo ljubljenje koje je prvi i osnovni pokretač strasti. Ne morate biti goli, možete biti ispred televizora i skroz neseksi, ali 'seansa' ljubljenja napravit će čudo.


Masaže - uvijek dobra ideja. Posebno su zanimljive kada završe na sasvim trećem mjestu. Mnogi tvrde da su takve masaže tajno ružje svake predigra. Nikada se ne zna gdje će sljedeći dodir biti, a uzbuđenje samo raste.


Seksi donje rublje - ne mora biti obavezni dio vašeg spavaćeg izdanja, ali s vremena na vrijeme može potaknuti maštu, razigrati strasti i općenito zabaviti i vas i vašeg partnera. Dajte seksi donjem rublju priliku.


Zadirkivanje - uvijek pali. Međusobno zadirkivanje, zafrkavanje i dodirivanje idealni su za 'zagrijavanje'. Na taj način se zabavljate, međusobno uzbuđujete, ali i komunicirate što je bitno za seksualni odnos.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO