09.08.18 u 11:55

SAVJETI

Par koraka do boljeg seksa

Stručnjaci za seks otkrili su za Huffington Post 6 pravila uz pomoć kojih će vaš seksualni život ostati uvijek živahan i uzbudljiv.

Seks je jedan od ključnih dijelova veze ili braka, a ponekad je uz užurbani tempo i stresan način života teško održati strast pod plahtama. Srećom, stručnjaci za seks otkrili su za Huffington Post 6 pravila uz pomoć kojih će vaš seksualni život ostati uvijek živahan i uzbudljiv.


Dovoljno vremena - osigurajte vrijeme samo za vas dvoje. Ponekad zbog djece i obveza parovi zaborave 'izlaziti' sami. Povremeno si dopustite spoj samo s vašim partnerom nakon kojeg će slijediti seks bez straha da vam netko upadne.


Pravi fokus - usredotočite se na ono što vas uzbuđuje kod vašeg partnera, a ne ono što vas smeta. Stručnjaci za seks potiču parove da se prisjete što ih je privuklo na partneru kako bi 'osvježili' situaciju u spavaćoj sobi


Prestanite se uspoređivati s drugima - uspoređivanje situaciju pogoršava. Imajte na umu da parovi koji su dugo skupa imaju uspone i padove u seksualnom životu. Ako ste otvoreni, možete iskustiti nezamislive stvari, ali ponekad vam može biti dosadno.


Shvatite važnost predigre - nemojte zanemarivati predigru. Oralni seks, dodirivanje i druge vrste stimulacije predstavljaju veliki užitak, ali i stvaraju napetost za ono što slijedi uskoro. Predigra čini seks zanimljivim i nepredvidivim, ali i opušta vas i priprema tijelo. 


Učestalost seksa - vodite ljubav jednom tjedno. Parovi koji se seksaju barem jednom tjedno bolje su povezani i otvoreniji jedni prema drugima, kažu psiholozi.. Međutim, ako jednostavno niste raspoloženi, stavite svoje osjećaje na prvo mjesto.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO