08.11.18 u 13:36

EH, DA :)

Ovih 5 znakova otkrivaju da ste pronašle sve što vam treba!

Često smo skloni da u vezi tražimo neke ideale koje smo davno zamislili, a nismo svjesni da je on neko sa kim želimo da gradimo budućnost.Vaša veza je dobro počela ukoliko vaš partner poštuje sljedeće stavke:

 

Želi da vas predstavi svima

Radije ne ulazite u vezu dok ne pronađete onoga koji će vas držati za ruku i poljubiti u javnosti i upoznati vas sa svojim roditeljima prije nego što pomisli da spava sa vama.

Onaj koji vas zaista cijeni i poštuje pričaće o vama kao o “najboljoj stvari koja mu se dogodila”.

 
Ne želi da vas promijeni

Budite sami sve dok se ne pojavi onaj koji neće pokušati da vas promijeni, kojem ćete se sviđati i s dugom i kratkom kosom, na čiji odgovor u dopisivanju nećete morati da čekate dva sata i onaj koji će uvek biti iskren.

 
Pruža sigurnost

Osoba s kojom se nećete osjećati nesigurno i koja će vas zaštititi vrijedna je vaše pažnje. Važno je osjećati se sigurno uz nekoga jer to znači da nema “psiholoških igrica” zbog kojih nećeš biti sigurna u namjere te osobe.

 
Osjećaj leptirića u cijelom tijelu, a ne samo u stomaku

Budi s onom osobom koja će te “oboriti s nogu”, ali u pravom smislu. Zaljubljenost može biti samo prolazna, ali budi s onim koji će izazvati “osjećaj leptirića” u cijelom tijelu, a ne samo u stomaku.

Također, važno je da se uz njega osjećate najljepše čak i u vašem najgorem izdanju.

 
Prvi ste na listi prioriteta

Budite sami sve dok ne upoznate nekoga bez koga nećete moći da zamislite svoj život i ne trošite svoje vrijeme na one koji ga ne zaslužuju. Neko ko je zaista vrijedan vaše pažnje učiniće sve kako biste mu bili prioritet i prvi na njegovom “rasporedu”.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO