18.05.17 u 07:52

O, DA...

Ove četiri stvari pokazuju da ste našle pravog muškarca

Da li je on onaj pravi? Ovo pitanje žena nikada ne prestane da postavlja sebi.

Za sve koje su u dilemi, ovo su četiri jasna znaka koja ukazuju da ste pronašle “srodnu dušu”…

Pažljiv je

On želi da se osjećate dobro i to ga ispunjava. Zato kada se osjećate loše ili ste jednostavno neraspoloženi čini neke sitne stvari kako bi vam poboljšao raspoloženje, piše “B92“…

Nježan je

Grli vas, ljubi i dodiruje. Ako vaš partner radi ovo svakodnevno, znači da je pun topline za vas. Dodiri utiču i na mentalno zdravlje.

Kvalitetno se svađate

Ni učestalost svađanja nije toliko bitna, kao način na koji svoje konflikte riješavate. U zdravoj vezi, svaki partner prvo će čuti argumente drugog, a zatim ih uvažiti i izneti svoje mišljenje. Razgovor sa partnerom je veoma važa, a iskusni će vam reći da je komunikacija ključna za uspjeh svake veze.

Imate zajedničke ciljeve

I dok je sasvim normalno imati drugačije interese od svog partnera, vaši dugoročni ciljevi treba da se preklapaju. Razlike su prihvatljive, ali ne kad su u pitanju važne životne odluke.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO