13.04.18 u 02:17

O, DA :)

Ovako izgleda idealan muškarac, a da li je i vama po volji?

Podržava te, u svemu što poželiš. Ako kažeš da želiš da postaneš astronaut, on će reći da je uz tebe (i kasnije ti razumno objasniti zbog čega je to možda nemoguće). Pravi muškarac daje podršku ženama u svom životu, a one pored njega osjećaju kako je sve moguće...


Podržava te

U svemu što poželiš. Ako kažeš da želiš da postaneš astronaut, on će reći da je uz tebe (i kasnije ti razumno objasniti zbog čega je to možda nemoguće). Pravi muškarac daje podršku ženama u svom životu, a one pored njega osjećaju kako je sve moguće.

Zna da se igra s djecom

Muškarac koji zna nešto da napravi s klincem, umesto da samo zbunjeno bulji u njega, sigurno će biti jako dobar otac. Bez obzira na to želiš li dijete ili ne, lijepo je znati da pored sebe imaš muškarca koji nije zaboravio da je i sam nekad bio klinac.

Dobar je sa rukama

Ne kažemo da mora da zna da sastavi bicikl od nule, ali u svakom slučaju nije loše da zna malo više od običnog mijenjanja sijalice. Ako vam se ikada pokvari auto nasred puta, lijepo je znati da si u društvu nekoga ko neće samo da sjedne na haubu i plače.

Ima manire

Mnogi kažu da su džentlmeni stvar prošlosti, ali griješe. To je nešto što je uvijek u modi, a muškarac koji ti otvori vrata od automobila kad ulaziš, izmakne stolicu u restoranu ili te samo otprati do kuće mnogo je bolji od onog koji ne radi ove stvari.

Sluša

Ne samo kada pričate o njemu, ili o seksu, ili o načinima na koje je on odličan u seksu, govorimo o muškarcu koji stvarno sluša. Takav će muškarac zapamtiti i kad ti je rođendan, i koja ti je najdraža pjesma, čak će zapamtiti i kada vam je godišnjica.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO