08.11.17 u 01:00

ASTRO

Ova 3 znaka očekuje velika romantična sreća u novembru

Provjerite jeste li među njima...

Rak

Tokom novembra 2017. godine kuća užitka Raka puna je uživanja! Ovdje sjajno Sunce sjaji u svojoj veličini.

Tu se nalaze i dva benefika, senzualna Venera i Jupiter. Kada su ovo dvoje zajedno, mogu donijeti samo dobre stvari! Povoljan je period za ljubavne sastanke, za početak nove ljubavne priče, možda i za tajne veze ili iskustva koja ćete uvijek pamtiti i prisjećati se sa smjehom na licu.

Sada ćete otkriti nešta o sebi šta niste ni znali da se krije u vama, povezano s vašim čežnjama i željama u ljubavnom životu.

S druge strane, tranziti tokom novembra 2017. godine povoljni su za proširenje porodice i djecu.

Djevica

Pričanje i putovanje… uživanje i zabava!

Tokom novembra 2017. godine vladar kuće parova Djevice, Jupiter, nalazi se u kući komunikacije i kretanja i društvo mu prave Sunce i Venera.

Ovo je pozitivna kombinacija koja može donijeti potvrdu ljubavi, zaruke, osjećajne i iskrene poruke i uspješne dogovore. Zbog ljubavi mogli bi putovati ili upoznati nekoga ko će vam puno značiti.

Ali, ovakav sklop planeta skriva zamku: mogli bi nasjesti na lažna obećanja ili bi vi mogli obećati nešta šta nije u dodiru sa stvarnosti.

I još nešta vrlo važno: nemojte miješati novac i ljubavne interese. Osim toga, sve ostalo je dobro i pozitivno.

Jarac

Venera, planeta strasti i ljubavi, nalazi se u strastvenom Škorpionu i smještena je u povoljnoj kući, i ima dobro društvo Jupitera, Velike Sreće!

Vidi se da novembar 2017. godine nudi puno toga na ljubavnom polju.

Ljubavne prilike otvaraju se kroz društvene događaje, šta znači da svoju bolju polovicu možete upoznati kroz prisustvovanje nekom društvenom događaju ili na nekom okupljanju zbog zajedničkih interesa, ciljeva, hobija ili radi zabave.

Tokom novembra važna su komunikacija, saradnja i kontakti sa strancima.


KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO