24.02.17 u 09:18

MREŽA MLADIH JUGISTOČNE EUROPE SEEYN

Otvorene aplikacije za seminar „Kako se kvalitetno predstaviti u poslovnom svijetu“

Mreža mladih jugistočne Europe SEEYN vas poziva da se prijavite za učešće u dvodnevnoj edukaciji koja nosi naziv „Kako se kvalitetno predstaviti u poslovnom svijetu“, a koja će se održati 11. i 12. marta u prostorijama Vijeća mladih Općine Stari Grad Sarajevo.

Edukacija je namijenjena mladim ljudima od 18 – 25 godina starosti koji su zainteresovani da nauče koji je to ispravan način komunikacije u poslovnm svijetu.


Ukoliko želiš da naučiš kako kvalitetno napisati CV, motivaciono pismo,  e-mail, kako se trebaš ponašati na razgovoru za posao, kako da održavaš svoje društvene mreže i koji je to ispravan način oblačenja za prvi susret sa potencijalnim poslodavcem, onda je ovo pravi poziv za tebe!


Sve što trebaš je da popuniš kratku online aplikaciju najkasnije do 3.marta i pratiš obavijesti koje će ti stići putem e-maila.


Troškove hrane, osvježenja i materijala tokom dvodnevne edukacije pokriva organizator.


Da ponovimo:


KAD – 11. i 12.3.2017. godine

GDJE – Prostorije Vijeća mladih Općine Stari Grad Sarajevo

Aplikacija: LINK

ROK: 3. mart 2017. godine

Troškovi: Organizator pokriva troškove hrane, osvježenja i materijala

Edukatorice: Edita Milišić i Saša Jovljević

Kontakt: [email protected] & [email protected]


Edukacija „Kako se kvalitetno predstaviti u poslovnom svijetu“ predstavlja dio velikog regionalnog SEEYN projekta finansiranog od strane Erasmus+ pragrama za mlade koji nosi naziv Practical Guide Trough Youth Work, a u sklopu kog su trenerice ovog seminara imale kontinuirane edukacije i mentorsku podršku prilikom kreiranja programa.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO