05.12.19 u 11:34

MA DA?

Orgazam je lakše doživjeti - u čarapama?!

Cijeli je niz istraživanja pokazao da su čarape jedan od ključeva doživljavanja orgazma, a sada ćemo vam objasniti i zašto.

Orgazam je, nažalost, mnogim ženama nedosanjani san, a ako i vi spadate u one koje s tim imaju velik problem, imamo savjet za vas - kad sljedeći put vodite ljubav, ostavite čarape na nogama.

Ma koliko ovo zvučalo nevjerojatno i sumanuto, cijeli je niz istraživanja pokazao da su čarape jedan od ključeva doživljavanja orgazma, a sada ćemo vam objasniti i zašto.

Naime, istraživanje je pokazalo da su šanse za orgazam bile za 30 posto veće kod "čarapaša", nego kod bosonogih. Ovima prvima vjerojatnost za orgazam iznosila je 80 posto, a drugima 50 posto.

U čemu je tajna? Osobito kada znamo da zimske čarape s otisnutim printevima božićnih drvaca i sobova nisu baš stimulativne u ovom smislu...

Topla stopala olakšat će i poboljšati cirkulaciju koja igra važnu ulogu u uzbuđenju. Ako su vam noge hladne, hladnoća vrlo brzo može stići i do organa koji su u ovoj priči ključni.

Profesor neuroznanosti Gert Holstege, koji je vodio istraživanje, smatra da su čarape i seks posebno povezani kod žena.

Budući da kod većine žena treba biti ispunjeno nekoliko faktora da dožive orgazam, a prvi su da se osjećaju ugodno i sigurno, par čarapa može djelovati kao dobra baza za nadogradnju i obećavajući seksualni odnos, tvrdi prof. Holstege za portal Well and Good.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO