08.10.18 u 21:30

NAGRADNA IGRA

Odvedite svoje najmlađe na proslavu 90. rođendana Mickey Mouse

Bingo i Mastercard organizuju nagradnu igru u okviru koje korisnici Mastercard kreditnih kartica mogu da osvoje putovanje u najsretnije mjesto na svijetu – Disneyland® u Parizu.

Ove godine se obilježava veoma poseban jubilej u istoriji Disneylanda jer se proslavlja 90. rođendan Mickey Mousea, što će budućim pobjednicima nagradne igre učiniti putovanje neprocjenljivim.

Nagradna igra je otvorena svim korisnicima Maestro i Mastercard kartica koji u periodu od 6. oktobra do 5. novembra 2018. godine obave najmanje jednu transakciju u Bingo trgovinama.

Nakon kupovine, potrebno je da korisnik ispuni kupon koji može da preuzme na kasi i ubaci ga u jednu od kutija predviđenih za to u Bingo objektima.

Najsretniji učesnik će osvojiti paket aranžman Mickey’s 90th Birthday-World’s Biggest Mouse Party koji obuhvata povratne aviokarte za četiri osobe, dva noćenja u hotelu Newport Bay Club Hotel, kao i polise putnog zdravstvenog osiguranja tokom perioda trajanja aranžmana.

Pobjednici nagradne igre će biti izvučeni 12. novembra 2018., a u mogućnosti su da svoje nagrade iskoriste u periodu od 30. novembra do 02. decembra 2018.

Disneyland® Paris je jedna od vodećih turistička atrakcija u Evropi, koju svake godine obiđe oko 15 miliona posjetilaca, djece i odraslih. Prostire se na 2.000 hektara, a sastoji se iz Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park i Disney Village u kome se nalaze hoteli, prodavnice i restorani.


KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO