19.11.14 u 09:16

160 000 PRODANIH PRIMJERAKA OD SVOG LANSIRANJA

Novi C4 Picasso europski lider u segmentu monovolumena

Pravi komercijalni uspjeh s već 160.000 prodanih primjeraka od svog lansiranja prošle godine, od čega više od 100.000 od početka ove godine, novi Citroën C4 Picasso nameće se svojim konkurentima i preuzima europsko vodstvo u segmentu monovolumena.

S ukupno 160 000 prodanih primjeraka do danas, od čega više od 100 000 od početka godine, novi Citroën C4 Picasso doživljava stvaran komercijalan uspjeh, što mu omogućuje vodeće mjesto u segmentu monovolumena u Europi. Lansiran u lipnju 2013. godine u izvedbi s 5 sjedala, i u rujnu 2013. u izvedbi sa 7 sjedala (‘Grand C4 Picasso’), novi CITROËN C4 Picasso potvrđuje mjesec za mjesecom svoju moć zavođenja kupaca sa: o Uspjehom 2 ponuđene siluete : više od 49 % prodaje realizirano je u izvedbi s 5 sjedala i blizu 51 % u izvedbi sa 7 sjedala. o Veliki interes za najopremljenije modele : blizu 2/3 prodaje realizirano je na najvišim razinama opremljenosti. Linda Jackson, generalna direktorica marke CITROËN izjavila je: « Godinu dana nakon lansiranja, odlična komercijalna dinamičnost novog C4 Picasso je u skladu s viđenjima medija, koji su od samog početka nagrađivali ovaj model brojnim nagradama, poput ‘Zlatni volan’ u Njemačkoj. Novi C4 Picasso je koncentrat najboljeg u izradi monovolumena, sinteza najboljeg znanja i umijeća Marke u pogledu dizajna, udobnosti i tehnologije i sve to uz umjerene troškove. Pored toga, on u potpunosti ispunjava današnja očekivanja kupaca : njegova vodeća europska pozicija je najbolji dokaz! » Zapravo zahvaljujući svojim glavnim adutima, novi C4 Picasso uspio se nametnuti svojim konkurentima. Zabilježen je generacijski skok u svijetu monovolumena, on ilustrira nove vrijednosti proizvoda CITROËN sa: o Više dizajna : pročišćen i izražajan stil, naglašen jedinstvenim svjetlosnim potpisom. o Više udobnosti : moderna i pročišćena unutrašnjost (armaturna ploča pročišćenih linija, velike ostakljene površine s panoramskim vjetrobranom, suvozačevo sjedalo s produžetkom za podizanje nogu i dr.). o Više korisne tehnologije : tehnologije u službi jednostavnog korištenja (tablet osjetljiv na dodir koji okuplja sve funkcije vozila, sustav Park Assist, sustav Vision 360 i dr.). I sve to uz umjerene troškove : kombinirajući smanjenje mase (-140 kg u odnosu na prethodnu generaciju) i učinkovite motore posljednje generacije, kako bi se smanjila potrošnja goriva i emisija CO2 (‘Best in class’ u svojoj kategoriji : od 3,7 l/100 km i 96 g de CO2/km na motoru BlueHDi 120 BVM6 - Euro 6). Reinpretirajući iznova koncept monovolumena, novi Citroën C4 Picasso nastavlja odvažnost svojih prethodnika i nastavlja pisati uspješnu priču monovolumena CITROËN s potpisom ‘Picasso’ (Xsara Picasso, C4 Picasso, C3 Picasso) prodanih u više od 3,3 milijuna primjeraka do danas. Brojka koja dokazuje stručnost marke CITROËN na tržištu.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO