16.04.17 u 17:29

OBRATITE PAŽNJU

Nemate želje za seksom, a vaš partner je zbog toga na rubu živaca? Vratite je u roku odmah upravo ovako

Seks, naravno, nije najvažniji u vezi, ali je definitivno među tri najvažnije stvari. Ako ga manjka zbog vas, time ugrožavate svoju vezu


Nitko nije apsolutno uvijek raspoložen za seks jer nismo roboti pa je to blesavo i očekivati. No, ako vidite da je vaš partner pomalo nervozan od vašeg konstantnog odbijanja igrica u krevetu, a ni vi ne znate zašto vam se zapravo ne seksa, možda odgovor leži u ove tri stvari na kojima trebate poraditi.

1. Kvalitetan san

Umor i iscrpljenost čest su izgovor za nedostatak seksa, kako kod žena, tako i muškaraca. Teško se koncentrirati na seks kad nam se oči stalno zatvaraju i pada nam glava. Legnite sat vremena ranije ili odrijemajte popodne oko sat vremena.

Kratki drijemež dobar je za vraćanje koncentracije i regeneraciju, ali nemojte pretjerati jer ćete napraviti kontraefekt.


2. Briga o sebi

Ne morate biti opsjednuti s čupanjem svake dlačice na sebi, ali briga u smislu redovitog tuširanja, depilacije i umjerene prehrane može itekako pozitivno utjecati na samopouzdanje. Da, lako je žaliti se kako vas je sram jer imate trbuščić, ali ako vam toliko smeta (vašem partneru sigurno ne), poradite na njemu.


3. Pokrenite se

Možda ne biste rekli, ali bilo koja tjelesna aktivnost povećava željku za seksom jer se poboljšava cirkulacija, izdržljivost i dobro raspoloženje. Pokrenite te noge, bit ćete zadovoljniji, ali i češće napaljeni :)


KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO